contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Si Ultimele Motive Pentru Care Sa “nu” Mergeti La Cluj

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

No suntem gata. Poze mai am, dar pe cele de prin bataturile oamenilor nu le pot publica, asa ca va mai dau numai niste hinturi (nu hinte, ca in alea de la bloc de la sexy master X nu ma dadui).

Asadar dupa ce am coborat din dealul lui Pasha si Kuki am rezolvat niste sarmale. Cum trebuie, cu smantana, ca doara nu suntem in Oltenia.

Dupa care am fost preluai de sexy X si dusi incolo (nu ma intrebati cum se cheama cartierele ca nu le stiu, da?) in vizita. Asta am copt-o si am sunat in ultimul moment, sa nu se mai dea lumea peste cap sa gateasca, asa ca toti, catel si purcel, ne-am dus pe capul Teodorei (da ma, Teo’s Kitchen).

V-am aratat poza cu catelul, pe purcelusul carliontat nu vi-l arat, deoarece internetul e complicat si are multe aspecte, dar va spun sincer, Luca e demential.

Si cum am sosit aproape neanuntati, va mai arat un motiv pentru care sa NU mergeti la Cluj :D

A fost asa de naspa ce ne-a gatit, nu ca alte personalitati care o dau in tot felul de mamalava, incat nici nu am mancat tot (ba a primit si Casi, ca am uitat haleala ei in masina parcata in alta zona).

Deci dovada (reteta iarasi nu v-o dau, na).

Dupa care, recunosc sportiv, ca palinca aia m-a doborat. Deci nu mergeti la Cluj, primiti mancare, bautura, toata lumea iubeste cainii, va plimba, pupa, dragaleste, se leaga relatii mai stranse decat erau, asa ca nu cumva.

Astea is ultimele poze, repet, pe sexy X si pe restul nu ii pun pe net, la cate imbecilitati am auzit, asadar noi bauti, mancati si vorbiti.

Mai stiti aia cu copacul care face ciori? La grand sexy X e un bloc ce faec ciori. Asa misto, cald, prietenos si dus de acasa a fost ca am dormit toata ziua.

Seara am iesit la o carciuma, apropos de sfaturile despre mahmureala, va invit sa vedeti cate ceva din meniu.

Haleala, comsi-comsa, mie combinatia de ciolan cu branza si smantana mi s-a parut curioasa. Cartofii congelati si gulasul care era fix ce numesc eu mancare de cartofi, normale. Insa muraturile si slana pe plita, ciupercile calite, ceapa fripta, bune rau. Neinspirate combinatiile intre astea (plus ceva sos putanesca langa ciuperci). Dar per total a fost bun, bere buna, locatie faina si, cel mai important, chelneri misto. Am ajuns sa apreciez mult chelnerii de cand am citit un articol de la memet, dar despre asta in alt episod.

Iertati pozele, ca nu am blitzuit.

Ei bine, spre casa nu am mai fost pe Brasov, am luat Valea Oltului, aglomerat dar drept, zapezi, polei, blabla, totul in schema. Am prins niste peisaje super, dar nu s-au pozat ca lumea din mers. Singura faza nasoala pentru care va zic sa stati atenti is masinutele portocalii care arunca (zic ei) material antiderapant. Amintire de la Cluj, parbrizul spart. Ca materialul ala erau niste bolovani.

Am tras tare pana la Valea Oltului (bunicel drumul) si am oprit la primul popas la intrare, de tiristi, am mancat aproape ca ei. Ciorba de burta si de fasole. Decente, normale.

Fasole cu carnati si muraturi. Excelenta fasolea si muraturile, carnatii de doi lei.

Ceafa cu cartofi, cura de vulgaritate a dat rezultate, excelent pregatita ceafa de porc, buni cartofii.

Preturile la cele de mai sus? O gluma, pe cuvant.

Ei bine, de final, ultimul si cel mai inportant motiv pentru care sa nu mergeti la Cluj. Prada. Toata lumea imi dadu sacosele si sacosoaie, acasa zic, ce o fi bre in toate alea din portbagaj? Iaca belea:

Zacusti, hribi, ghebe, ciolomada, dulceturi, palinci, o gaina, muraturi, slana, branza, pita de casa, o droaie. SI eu am dus cadouri spre nimica, gen seturi de cosmeticale si jucarii pentru copii.

Si daca tot am pierdut poza cu cei doi sequoia de la Pasha din deal, iaca is pe sticle, sa ii vedeti si voi.

Daca ati retinut toate motivele, va multumesc pentru atentie si ma duc sa pun de o papara, ca am cu ce bah, am cu ce :D

Multumesc pe aceasta cale tutulor si nu va suparati ca nu pusei toate pozele, dar la cate am auzit, am zis ca mai bine lasa. rororo

aaa era sa uit, ca poate unii nu o stiu pe aia de care mi-a amintit sexy X, deci copacul care face ciori se numeste ….