contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Slavyantsi Estate Chardonnay

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



vine din bulgaria de linga burgas. versiunea 2008 este un vin proaspat, fructat cu arome de miere si nuci, cu un finish placut untos dar scurt. e un vin pe care ai vrea sa il ai tot timpul in casa, un vin de toata ziua cum ii spun eu.
de curand au renuntat la dopul de pluta pentru pilfer (dopul cu filet de la ulei, otet spre ex). stiu, stiu, traditionalistii o sa dea cu pietre in mine. insa vreau sa va aduc aminte ca e cel mai safe sistem de inchidere. adio miros de dop, adio oxidare.
daca la restaurant se poate intampla sa iti mai schimbe vinul cu miros de dop, daca il iei din supermarket te alegi cu o sticla buna de aruncat la gunoi.
si apoi, in afara ca face poc cand il scoti, la ce e bun dopul de pluta?
update: de ceva vreme il gasesti la real la raftul bulgariei. acum un an il cumparam de cate ori ma duceam in bulgaria de la metro ruse iar de descoperit l-am descoperit acum 3 ani intr-o carciuma in veliko tarnovo. 


 


Articol recomandat de wineandknives.blogspot.com