contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Smoothie De Kiwi Cu Musli

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O  reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

V-am mai povestit cat de bucuroasa sunt ca am castigat un gadget culinar, un blender active, sport… uhuu…tare bucuroasa sunt. Si dupa cum observati il folosesc aproape zilnic. Astazi am incropit un mic dejun foarte bun, sanatos chiar: Smoothie de kiwi cu musli. E un mic dejun consistent si foarte versatil, astfel ca in smoothie puteti pune orice fel de fruct va place. Eu am ales kiwi pentru ca e un fruct verde, si daca e verde e o comoara de vitamine, asa-i? Asa-i! Iar Miruna mea il adora! Dupa cum poate observati, daca aveti rabdarea sa rasfoiti Tara bucatelor si sa cititi cate ceva din ea, paginile din blogul Tara bucatelor sunt in special dedicate acelor retete care ii plac Mirunei, care ii plac lui R al meu, care plac familiei noastre. Eu nu scriu pe blog doar ca sa scriu (credeti-ma am o activitate offline foarte atractiva si consistenta si stresanta, asa incat nu imi permit sa pierd timp cu blogul), nu postez aici retete doar ca sa fac trafic, sa atrag fani, doar ca sa “dau bine”. Eu scriu aici doar pentru ca imi place si scriu doar acele retete pe care noi in casa le preparam, (si nu o singura data). Asadar da, e vremea din nou, pentru ceva usor, simplu, pe care voi si ai vostri copiii il vor adora. Smoothie de kiwi cu musli!

Smoothie de kiwi cu musli

Ingrediente pentru reteta de Smoothie de kiwi cu musli

  • 2 kiwi
  • 1 pahar mare de iaurt
  • o mana buna de musli cu fructe
  • o lingurita de miere bio, sirop de artar sau orice alt indulcitor bio (optional)

Mod de preparare pentru reteta de Smoothie de kiwi cu musli

Dupa cum ati observat, nu exista cantitati exacte si nici ingrediente foarte stricte. Puteti inlocui kiwi cu orice alt fruct care va place sau pe care il consuma cu placere al vostru copilas. Orice combinatie este extrem de buna. Si am adaugat musli pentru a-i da si mai multa consistenta acestui mic dejun. Si asta pentru ca de curand am primit niste produse bio de la GreenSense, dupa cum v-am aratat si pe facebook, si nu puteam rata ocazia de a incepe sa le testez. Asadar niste mulsi cu fructe a fost perfect. In curind experimentam si adaosul de chia si in perioada urmatoare apar si retetele cu quinoa! Happy, happy, happy!

Deci… ca sa revenim la smoothie-ul cu care va delectez azi: puneti in paharul blender-ului fructele de kiwi curatate si taiate bucati potrivite. Turnati iaurtul. Zrrrr-zrrr… adica treceti aparatul in pozitia On.

Smoothie de kiwi cu musli

Ceea ce ati obtinut veti turna intr-un bol si presarati deasupra o mana buna de musli cu fructe uscate sau ce fel de cereale va plac: orz, ovaz, porumb, amestec etc.

Smoothie de kiwi cu musli

Acum aveti de ales ori il consumati exact asa cum e, ori ii veti adauga ceva indulcitor natural, bio sau miere de albine. Indiferent cum ar fi, cu siguranta e sanatos si delicios si e un mic dejun consistent, chiar si o gustare de seara.

Smoothie de kiwi cu musli

 

Acest articol Smoothie de kiwi cu musli apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.