contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Snitel De Curcan Cu Crusta De Cocos

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Gata am rezolvat curcanul ! Spate , gat , tacamuri - supa cu razalai , aripi si maruntaie - pilaf, pulpe - friptura si ultimul pieptul l-am facut snitel si nu oricare ci cu crusta de cocos . Asta sa nu-l mai aud pe iubitul sot ca nu vrea friptura din piept de curcan :).Reteta e chiar simpla , puteti sa o incercati si cu piept de pui.

Ingrediente:

  • 1 piept de curcan
  • 2 oua
  • putin lapte
  • faina
  • cantitati egale de fulgi de cocos si pesmet ( scriu asa deoarece mie mi se pare prea dulceag doar cu cocos )
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit

Taiem pieptul felii, apoi le batem usor cu ciocanul de snitele. Puneti carnea intre doua folii sa nu se zdrobeasca. Condimentam cu sare, piper.

Ouale le batem cu putin lapte.

Pesmetul il amestecam cu fulgii de cocos. ( am vrut sa fac yin si yang da' m-am grabit :))

Trecem carnea prin faina, amestecul de oua si apoi prin amestecul de pesmet cu cocos.

Prajim snitelele in ulei incins ( recomand de palmier se gaseste la Plus ) , pana se rumenesc frumos pe o parte si pe alta apoi le scoatem pe un servet absorbant.

Servim cu ce garnitura vrem noi , daca ne enervam doar cu salata :).

PP

Articol recomandat de amalia-mylife.blogspot.com