contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

ŞniŢele De Pui Cu Ciuperci În Unt

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Doar un cuvânt avem să vă spunem despre această reţetă: “Yummy!” (a se citi “iamiiiii”)

Ce îţi trebuie pentru 2 porţii (pozele 1 şi 2):
pentru şniţele
- un piept dezosat de pui
- făină, pesmet, 3 ouă
- sare, piper, delikat
Pentru ciuperci
- 300 ge de ciuperci
- 50 gr de unt
- 2 cepe
- delikat

Plan de lucru:
- se taie puiul în fâşii, care se bat pentru a se subţia şi frăgezii. Fâşiile se condimentează cu sare, piper şi delikat (poza 3)
- punem în 3 farfurii ouăle bătute, făina şi pesmetul (poza 4)
- tăvălim fâşiile de pui prin făină, ou şi pesmet (poza 5)
- prăjim şniţelele la foc potrivit, până se rumenesc (poza 6)
- tăiem ciupercile în felii subţiri şi tocăm ceapa (poza 7)
- topim untul în tigaie (poza 8 )
- punem ceapa la călit (poza 9). După ce aceasta îşi schimbă culoarea, adăugăm ciupercile (poza 10). Ţinem pe foc aproximativ 10 minute. (poza 11)
- poftă bună! (poza 12)

Timp de preparare: 40 minute
Preţ: 5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 poza 7 poza 8 poza 9 poza 10 poza 11 poza 12
Îndosariat la:A. Mancaruri


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com