contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sorbet De Pepene Verde Cu Cardamom(watermelon Sorbet With Cardamom)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga






apartinind trecutului apropiat ,ideea acestui sorbet mi-a venit cind in timpul zilelor caniculare de care tocmai ne-am despartit,cautam sa gasesc ceva racoritor si inedit in acelasi timp.si cum in frigider trona un pepene verde ,deja mi-am imaginat ca gustul de destul de fad in fond al sau s-ar combina perfect cu dramaticul cardamom.si rezultatul a fost cel scontat,efectulul racoritor de gheata si fruct combinat cu arome nebanuite. si totusi am fost singura din casa care a consumat acest sorbet...se impune atunci intrebarea :ce e in neregula cu combinatia asta?sau ce e in neregula cu mine?sa fie cardamomul de vina?voua va place acest condiment au ba?
pina una-alta va prezint prepararea,aceasta a fost extrem de simpla,300 grame de pepene verde fara coaja si seminte le-am mixat cu blenderul vertical cu 2 lingurite de zahar brun si 1 lingurita rasa de cardamom si le-am plasat vreo 5 ore la congelator,mixind din ora in ora in vas (ah,aici am suspinat ca nu posed o masinarie de facut inghetata,dar stiu ca va veni si timpul ei cindva!).
totul e atit de simplu , sorbetul este gata,inainte de a-l servi scoateti vasul macar cu 10 minute inainte din congelator:

sper macar sa va tenteze putin!
enjoy!


Articol recomandat de alison-trials.blogspot.com