contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sos De Rosii Cu Ciuperci , Busuioc Si Cimbru

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Astazi, tot din categoria pivnita plina cu  de toate, voi descrie  inca un sortiment de conserva . 
Pentru ca ne plac pastele si pizza, am pus pe iarna un sos de rosii cu  ciuperci, cimbru si busuioc, a iesit extraordinar de bun, are o aroma si un gust  nemaipomenit .
Am  folosit 5 kg de rosii, 2 kg de ardei capiai, 1 kg de ciuperci champignon,  1/2 kg de ceapa, piper, sare, cimbru, busuioc si  foi de dafin .
Toate ingredientele, macinate, se pun la fiert  cam  90 de minute,amestecul  se toarna fierbinte in  sticle sau borcane  sterilizate si fierbinti, se capseaza si se pun  in pat cald, intre haine  groase, pina ce se racesc complet . 
Sosul il  mai folosesc  si  peste fripturi, la  tocanite, de fapt se poate folosi la orice, este foarte, foarte bun.