contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Spaghete Aglio, Olio, Peperoncino

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Imi place mancarea italieneasca si-mi place sa aduc un plus de personalitate retetelor. Asa ca la reteta originala Aglio, Olio e Peperoncino am preferat sa fac sosul cu rosii, nu doar cu ulei de masline.

Am avut nevoie de:
- 2 rosii;
- 6 catei de usturoi;
- busuioc;
- ulei de masline;
- peperoncino, chilli;
- spaghete;
- parmezan;

Am fiert spaghetele in apa fiarta cu putina sare si ulei de masline.
Intr-o cratita separata am pus rosiile date pe razatore, 4 linguri de ulei de masline si am lasat la foc mic aproximativ 3-4 minute. Am adaugat peste rosii usturoiul pisat, peperoncino si chilli pentru a fi asa cum imi place de picant.


Cand sosul de rosii a fost gata, l-am turnat peste spaghetele scurse de apa si am amestecat.
Aceste spaghete se mananca cu parmezan ras deasupra si cateva frunze de busuioc pentru aroma. Si...nu am uitat de paharul de vin alb care a completat cu brio pranzul de azi.

Pofta buna!