contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Spaghete Cu Vitel

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Noua ne plac si pastele si carnea de vita, asa ca azi va propun niste spaghete cu un sos aromat cu coriandru, busuioc si vin rosu.O reteta din categoria simplu si bun.

 INGREDIENTE:
 -500 g carne de vițel
 -2 morcovi tăiați rondele
 -un pastranac mic (sau varful unui pastarnac mare)
 -un praz subțire tăiat rondele
 -un pahar de vin roșu
 -o ceașca supă de vită sau apă
 -o conservă de roșii decojite tăiate cubulețe
 -2 căței de usturoi
 -1/2 linguriță coriandru măcinat
 -o linguriță de cimbru mărunțit
 -o linguriță busuioc mărunțit
 -sare, piper după gust
 -500 g spaghete

 MOD DE PREPARARE:
 1.Se taie carnea cubulețe

 2.Se călesc legumele în ulei timp de 3 minute, se adaugă carnea și condimentele,se rumenesc împreună, apoi se stinge totul cu vin și supă de vită sau apă, cât să acopere carnea.Se fierbe înăbușit ,la foc mic, până ce carnea este fragedă.Cu 10 minute înainte de a fi gata se adaugă roșiile decojite. La sfârșit se adaugă usturoiul zdrobit.
 3.Se amestecă carnea cu spaghetele fierte conform indicațiilor de pe ambalaj.
 Se servesc decorate cu frunze de busuioc verde.

 Poftă bună !