contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Spaghetti Carbonara

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Photobucket
Ingrediente:
200 gr. spaghetti
100 GR. panceta sau becon
50 gr. parmesan
1 catel usturoi
1 ou mare
2 galbenusuri
ulei de masline pentru prajit
sare piper dupa gust
Mod de preparare:
1. se prajeste putin beconul taiat in bucatele nu prea mari pe o tigaie incinsa cu ulei de masline.
2. se scoate pe o hartie ca sa absoarba grasimea in surplus
PhotobucketPhotobucket
in acel ulei se prajeste la foc mic un catel de usturoi taiat, avand grija sa nu prinda coaja rumana timp de 2~3 minute si se i-a de pe foc.
3. se fierb 200 gr. de spagheti in 2 litri de apa cu putina sare dupa instructiile de pe pachet.
PhotobucketPhotobucket
4. in tigaie se stopesc 2~3 linguri din apa in care au fiert spaghettile si se pune la loc beconul si peste el spaghettile fierte si scurse de apa, peste ele se toarna sosul
PhotobucketPhotobucket
facut din 1 ou , 2 galbenusuri , sare si piper dupa gust si 50 de gr. de parmesan si se amesteca energic ca sa obtinem o masa lucioasa.
Pofta mare !
Photobucket

                                                           

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             


Articol recomandat de anastassiacafe.blogspot.com