contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Spirale Cu Rosii Si Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Trebuie sa recunosc ca imi era dor de o reteta cu paste. Dupa cum deja stiti, iubesc pastele si le-as include in absolut orice meniu.

- 2 portii -

- 300 g de paste (spirale sau orice alt tip de paste) ~ o conserva de rosii (400 g) ~ 300 g de ciuperci (champignon, proaspete) ~ o ceapa mica ~ 3-4 catei de usturoi ~ 3-4 fire patrunjel (proaspat sau uscat) ~ oregano uscat (dupa gust) ~ ulei de masline extravirgin ~ sare ~ piper.

1. Puneti pastele la fiert intr-o oala cu apa si sare (timpul de fierbere este cel mentionat pe pachet).

2. In timp ce pastele fierb, tocati ceapa si usturoiul cat de marunt puteti si puneti-le la calit in putin ulei de masline (2-3 minute).

3. Taiati ciupercile felii, sau pe jumatate daca sunt mai mici, si adaugati-le peste ceapa si usturoi. Asezonati cu sare si piper si mai caliti cateva minute, pana cand acestea se inmoaie.

4. Adaugati rosiile din conserva, oregano si lasati sa fiarba la foc mediu circa 10 minute, amestecand din cand in cand.

5. Dupa ce ati scurs pastele de apa, adaugati-le peste sosul obtinut si amestecati.

6. Inainte de a servi, presarati putin patrunjel tocat si parmezan (optional), stropiti cu putin ulei de masline extravirgin si puteti incepe :) .

Absolut delicios!



Articol recomandat de sagatimcudragos.wordpress.com