contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Stir Fry Noodles (stil Thai, Cu Poveste)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

V-am zis ca am cumparat doua pungi de taitei din aia “de-a gata”, ieri ii facui pe cei (cica) szechuan, azi pe cei Thai. S-au amestecat si bursucii in povestea asta, si-au amintit de casa, ei, chit ca au venit in Salajean via Nurnberg sau de peste balta, sunt fabricati in Tailanda.

Slide1

Treaba a inceput cand doi dintre cei patru bursuci tailandezi nationalizati dupa blocurile gri s-au intalnit pe cimbrisor la un biscuite.

Slide2

Ei, zice primul, in vis se facea ca in sfarsit s-a deschis pachetul cu taitei, s-a pus pe foc, mirosea a curry si nu era iute ca la noi acasa, ba s-a mai pus si un ou sa se prajeasca, mirosea atat de bine ca am vrut sa dau buzna in castron.

Slide3

Ma sucesc, ma invartesc, ma apuc sa ma urc pe betele alea, ca un circar, nu ca un bursuc serios, nimica, nu ajungeam si pace la mancare.

Slide4

L-am chemat pe fratele meu si ne uitam amandoi ca fraierii in aburii aia frumos mirositori.

Slide6

Fratele meu a strigat dupa ceilalti frati care au venit cat au putut de repede.

Slide5

Si, ce sa vezi, cum stateam noi asa, dezamagiti, o mana divina a pogorat din cer …

Slide7

Ma uitam cu ochi mari, nu imi venea sa cred.

Slide8

Si, in vis, mana magica, dumnezeul bursucilor, ne-a hranit.

Slide9

In realitate, domnezeul bursucilor a halit, rororo a rororoit, am facut iute poze cu bursucii aruncati la intamplare pe masa, am folosit cele doua maini din dotare, manca-m-ar mama de ambidextra, apoi i-am aruncat la loc pe bursucii tailandezi si am mancat repede, sa fie cald.

Nu e deloc iute amestecul, miroase a curry, nu are gust pregnant nici de curry, mie imi place, mi s-a parut ca merge cu ou si a mers de minune.

In decursul activitatii: la masa cu bursucii, nici un Meles Meles de portzolan nu a fost ranit sau traumatizat.

rororo