contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Stiri

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Dam din nou pe mediafax, absolut intamplator, ca nu e domeniul meu, eu mai o ciorba, mai o fasole. Dar nu m-am putut abtine. Exceptand stirea trista legata de Iurie Darie, sa vedem ce mai avem.

Folbal. E, daca e de 22 de analfabeti care fugaresc o basica pictata, e de bine.

Irizatii de produs petrolier la mamaia. Daca ma intrebati pe mine (si daca nu, aveti poze cu niste articole in urma, recente, apa limpede bec), e o mare vrajeala, poate si-au schimbat constantenii uleiul de la masina, ca hula de fund nu a fost, bate sudul (curentul bre) si daca ar fi fost hula de fund era si la eforie, nu fix numai la mamaia, mananca besini aia care nu mai au despre ce sa scrie.

TVR şi Romtelecom vor transmite simultan meciurile de la EURO 2012. Asa, si? Asta e stire? Ati dat-o in diverse.

Citim despre vointa colectiva a uniunii europene de a-si consolida moneda. Cum era vorba aia, cand iti dai foc, mori sufocat, daca te bagi in cacat, te mananca mustele? Ceva de genul asta. In al doisprezecelea ceas, incep sa zbiere toate imparicopitatele, asta dupa ce si-au cladit imperii, vile si mertzane. Ma leshi.

copy/paste:

Patriarhia Română spune a aflat cu profundă uimire şi durere de uciderea preotului Tudor Marin în biserica Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, astăzi, 16 iunie 2012.

Care crima oribila, ma iertati ca indraznesc, este cauza societatii (zice mediafax). Nu scrie nicaieri cauza, efect, investigatii, ce si cum, nu, societatea e de vina, nu clerul. Mai puneti mana pe carte, vedeti un Minois, o atentie, o maslina. Condoleante sincere, dar asta nu e stire. Si nici comunicat de presa.

copy/paste

Un bărbat din judeţul Sibiu şi-a omorât fosta soţie, sâmbătă după-amiază, cu opt lovituri de cuţit, în halta CFR din localitatea Micăsasa, judeţul Sibiu, atacatorul fiind prins de poliţişti. Cercetările sunt coordonate de un procuror criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, atacatorul fiind prins.

Io am retinut asa: judetul era Sibiu, ca se repeta, apoi atacatorul a fost prins de minim doua ori. Iar in judetul acela localitatea era aia de scrie mai sus, care e cu mare secret, fiind dat numai judetul de pe langa tribunalul. Care stie cum e cu “de pe langa tribunalul” (adica e pe strada, asa, un nene e procuror pe langa? ca nu ma pricep la termeni legali) ziceti si mie.

Nu comentez toata pagina mediafaxului ca ma indoi de ras si trebuie sa aduc potaia de afara, sa dau pe pagina doi, nici vorba, plus ca nu-s de meserie, ca ziarist am fost prea putin si prea de mult. Dar, vorba lui Badea … nici nu stiu cum sa o zic mai bine ca el, ca a rezumat-o corect: prosti taica, prosti. Trec astia de la niste unii care au fost terorizati de regim (ei nu, pe bune? eu existat? va mai povestesc de inchisori?) la nu stiu ce decorati ca ajuta copiii din Romania (ca noi nu putem, nu, noi ne luam mertzane, se decoreaza englezii), dupa care se reia pe aceeasi pagina stirea cu preotul, plus poze artistice cu cutite, bonus reclama la vaca milka peste tot. Iubesc presa. E mai cretina ca mine.

nu e de rororo, ca aia e la sarmale si fripturi, e chiar de hard roc aleluia.