contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Stufat Cu Carne De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


INGREDIENTE:
carne de porc

5 legaturi ceapa verde

5 legaturi usturoi verde

2 linguri bulion

1 lingura faina

marar
sare

ulei
PREPARARE:

Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la calit intr-o cratita cu ulei. Se rumenesc usor pe o parte si pe alta. Intre timp se curata ceapa si usturoiul, se spala si se taie in bucati de 2-3 cm lungime. Carnea rumenita se scoate pe o farfurie iar in uleiul ramas se inabusesc timp de 2-3 minute ceapa si usturoiul. Se adauga apoi o cana si jumatate de apa calduta si se lasa la fiert. Daca mai este nevoie se mai poate adauga apa. Cand ceapa si usturoiul sunt aproape fierte se pun bucatile de carne si se lasa sa dea cateva clocote. Intr-un castron mai mic se amesteca bine faina cu bulionul si cateva linguri de apa calda apoi se toarna in cratita, se potriveste de sare si se mai lasa sa fiarba cca 15-20 minute. La sfarsit se pune mararul tocat.
POFTA BUNA!


Articol recomandat de chitacornelia.blogspot.com