contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Stufat De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

stufat din carne de porc poza6

Din mijlocul unei turme
De miei ce mergea spre piaţă,
Se aude-un grohăit:
Porcul vrea să treacă-n faţă.
E supărat că, de Paşte,
Nu e el vedetă-n sat,
Deşi e bun pe grătar,
La cuptor sau în stufat…

Ce iti trebuie pentru 6 portii (poza 1)
- 6 bucati cotlete de porc (am folosit fara os)
- 2 legaturi ceapa verde
- 2 legaturi usturoi verde
- 500 ml sos de rosii
- 200 ml vin rosu sec
- sare, piper
- 50 ml ulei
- cimbru uscat, boia dulce
- cartofi (pt. garnitura)

Plan de lucru:
- Ungem o tava cu ulei, apoi adaugam bucatile de carne condimentate (poza 2).
- Turnam vinul peste carne, acoperim cu verdeata tocata (poza 3). Turnam si sucul de rosii (cat sa acopere carnea si verdeata) (poza 4).
- Lasam la cuptor pentru aproximativ 40-50minute (poza 5).
- Ca si garnitura am ales piure de cartofi (poza 6 ).
Pofta buna!

Timp de preparare: 60 minute
Pret: 6 lei/portie  (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)

stufat din carne de porc poza1 stufat din carne de porc poza2 stufat din carne de porc poza3 stufat din carne de porc poza4 stufat din carne de porc poza5 stufat din carne de porc poza6
Filed under: A5. Preparate din porc&vita