contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Stylish Blogger Award De La Latinonails

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Uuuuh, ce ma bucur ca am primit si eu acest premiu de la o persoana deosebit de talentata, si fina...cred ca cea mai fina si feminina persoana pe care am cunsoscut-o. :) Si imi e si matusica prin alianta, se pare :) Pe mine ma "enerveaza" efectiv cat de migaloasa e si cat debordeaza de imaginatie si cate rabdare are sa picteze pe unghii cu o pensula minuscula, abia se vede cu ochiul liber. You go girl! :) Ia uitati :

 

Impresionant, asa-i ?:)
Si iaca trebuie sa scriu 7 lucruri la intamplare despre mine, si sa dau mai departe acest premiu la inca 15 bloggeri.
Sa vedem :
1. Mi-e frica de mor de paianjeni, efectiv paralizez cand vad unul si tip. Da, tip, nu ma pot controla. Da imi place Spider Man, hahahaha :)
2. Imi place mult Tupac , am inceput sa-l ascult prin clasa a IX-a si ma linisteste muzica lui, cel putin unele melodii.
3. Imi plac lucrurile simple in viata : un film bun, o carte buna, un apus de soare, mirosul ploii imi aduc liniste si bucurie sufleteasca.
4. Am avut trei pisici de-a lungul vietii, pe toate le-a chemat Isa, si toate au avut o soarta foarte trista.
5. Mi-am descoperit pasiunea pentru gatit de cand m-am casatorit, la mama acasa nu faceam nimic - hai maxim banalitati, pulpe la cuptor si cartofi.
6. Prima mea reteta mai deosebita a fost somon invelit in bacon, la cuptor- garnitura, cartofi cu morcovi in straturi am reusit sa o ard :).

7. Cand fratele meu avea vreo 5 zile, i-am dat sa manance pufuleti :-D. Noroc ca a intrat mama in camera.
Ofer premiul oricui vrea sa il ia :). Luati-l si distrati-va nitel!:)


Articol recomandat de silvia-unaalta.blogspot.com