contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sufleu De Fasole Verde

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Mod de preparare:
Se curata fasolea bine, se spala, se fierbe apoi se lasa la scurs.
Separat intr-o tigaie calim pentru 1-2 minute ceapa taiata fideluta. Adaugam rosiile taiate felii si lasam un pic sa se rumeneasca, adaugam cate un pic de apa cat sa se inmoaie bine ceapa si rosiile, dupa care stingem focul.
Intr-un castron batem albusurile spuma si adaugam galbenusurile batute, iar in alt castron se amesteca bine faina cu laptele si branza.
Peste compozitia de faina, lapte si branza punem albusurile batute spuma si amestecate cu galbenusuri.
Adaugam ceapa si rosiile calite, la urma fasolea fiarta si tocata nu prea marunt.
Ungem tava cu unt si tapetam cu un pic de faina si la cuptor pentru circa 30-40 minute.

Reteta recomandata de bucatariadenysei.blogspot.com