contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sunday Grilling

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Conform prognozei meteo, data de 10 iunie 2012 va marca o zi fără ploaie, cu maxima atingând în Bucureşti şi 32 °C. Părerea mea este că o astfel de zi trebuie întâmpinată cu optimism şi cu dorinţa de a petrece câteva ore relaxante, cu mâncare bună şi vinuri deosebite, cu comeseni interesanţi şi cu un amfitrion care poartă după el o tolbă cu poveşti.


Tot pe 10 iunie 2012, dacă nu mă înşel, avem în Bucureşti alegeri pentru primărie. În concluzie, vă invit ca după mersul la urne şi după votarea candidatului preferat, să vă opriţi între orele 12:00 şi 17:00 la Antique Bistro & Wines şi să căutaţi terasa localului.

O veţi găsi uşor; este un loc intim şi plăcut, plin de flori. Acolo voi găti pentru dumneavoastră pe grătarele puse la dispoziţie de campinggrill.ro. Credeţi-mă, nu este puţin lucru, căci aceste grătare au câteva particularităţi de construcţie şi design care le permit să fie extrem de versatile. Ştiu ce vorbesc, am unul şi acasă şi am gătit de câteva ori pe el.

De altfel, meniul oferit vă poate dovedi asta, căci toate bunătăţile de mai jos vor fi gătite pe grătar.
Rulouri de vinete umplute cu ricotta şi servite cu un coulis de roşii
Risotto cu creveţi
Piept de raţă gătit pe placă de cedru şi servit cu sos de stafide şi mentă
Muşchi de porc învelit în bacon, alături de cartofi copţi cu rozmarin
Frigărui de fructe cu sos de smantana, miere si mirodenii

La acestea, se adaugă trei pahare cu vinuri rose şi roşii oferite de Enira şi Alira (sunt excelente, le cunosc bine) şi un pahar cu proseco, oferit de Heinrig Distribution. Plus, câteva poveşti interesante despre preparate şi ingrediente, dar mai ales despre cultura gătitului în aer liber, pe care vi le voi spune în timp ce grătarele lucrează.

Sunt doar 25 de locuri disponibile, iar preţul pentru toate acestea este de 75 lei/persoană.
Pentru rezervări sunaţi la: 0768.924.906 sau 0724.267.909.
Dacă aveţi întrebări, voi fi fericit să vă răspund, aşa că nu ezitaţi şi cereţi orice lămuriri credeţi că vă sunt necesare.