contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa Crema De Mazare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Cu minim de efort si ingrediente, a iesit o crema consistenta si satioasa.
Pentru 2 portii am folosit:
  1. o ceapa mica
  2. putin ulei
  3. o cutie 250 gr mazare Bonduelle (dupa ce s-a scurs lichidul)
  4. o lingurita legume deshidratate ( sau vegeta, caz in care nu se mai adauga sare ) 
  5. 2 cani de apa
  6. sare dupa gust
Am "dichisit-o" cu piper de mai multe culori, rosii si usturoi confiat si busuioc, crutoane.
Pentru a diversifica putin gustul mai poti pune si un morcov, sau poti lua direct o conserva Bonduelle cu mazare si morcovi. 
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga mazarea si 2 cani de apa, plus legumele deshidratate si un varf de sare. Se lasa la fiert 15 min si se strecoara, pastrandu-se zeama separat. Se lasa putin la racit si da la blender ori la mixerul de legume si se adauga putin cate putin din zeama in care a fiert pana cand se obtine consistenta dorita. Pofta buna!

Articol recomandat de dulceatadetrandafiri.blogspot.com