contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa Cu Galuste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Una dintre supele noastre preferate este supa cu galuste, de aceea astazi va aratam cum am pregatit-o. A iesit delicioasa si foarte aromata datorita leusteanului.
Supa cu galusteIngredientele necesare:
2 cartofi
2 morcovi
o ceapa mai mare
2 linguri ulei
1 ou
4-5 linguri de gris
1 varf de lingurita bicarbonat de sodiu
sare, piper
leustean

Mod de preparare:
Am taiat morcovii, ceapa si cartofii in bucati mai mari si le-am pus la fiert cu sarea si piperul.

Supa cu galuste Este important sa pregatiti compozitia pentru galuste chiar inainte de a le adauga in supa, pentru ca daca o lasati sa stea prea mult, nu vor iesi foarte bine. Cand legumele erau aproape fierte am inceput sa pregatim compozitia pentru galuste astfel: am batut oul si am inceput sa incorporam 4 linguri de gris. Consistenta trebuie sa fie una potrivita, daca este prea tare galustele nu vor fierbe, daca este prea moale se vor destrama. Am adaugat de asemenea un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu pentru a fi siguri ca galustele vor iesi pufoase.

Supa cu galusteCand legumele erau fierte, am inceput sa adaugam cu o lingurita galustele. Daca galustele raman la fundul oalei si nu se ridica, ati facut compozitia prea tare. Daca incep sa se destrame, mai adaugati gris. Se mai lasa la fiert inca 10 minute. Dupa ce am stins focul, am adaugat in supa cu galuste leusteanul tocat. Pofta buna!

Supa cu galuste