contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supă De Ceapă

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




Ingrediente:
 Ceapă. 
 Sare,piper,dafin,pătrunjel frunze. 
 Supă de vită,pui sau legume,făină,zahăr. 
 Caşcaval, unt şi franzelă sau pâine pentru crutoane 
 Vin roşu. 

Preparare: 
 1. Ceapa se taie rondele şi se căleşte la foc moderat în unt. Când devine lucioasă se adaugă o linguriţă de zahăr, o lingură de făină şi se stinge cu 1/2 pahar de vin roşu iar după ce începe să fierba se adaugă supă de vită,  pui sau legume şi o frunză de dafin. 
 2. În timp ce supa fierbe (aproximativ 30 de minute)  pregătim franzelă prajind-o în tigaia unsă cu unt la foc mic pentru ca să nu se ardă prea tare dintr-o dată .După ce intorcem feliile de franzelă pe partea deja prăjită se pune caşcaval şi se acoperă tigaia cu capac în acest fel topindu-se caşcavalul. 
 3. După ce supa este fiartă adăugăm frunzele de pătrunjel. 
 4. Gata !!! Foarte simplu de preparat şi neaşteptat de bună.