contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa De Cubulete Cu Paste Umplute

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Oboseala mare, foame asisderea, de aia nu, de ailalta nu, nu am chef de nimic, nici de gatit, nici de pozat, e o vreme naspa, bine, dar imi e foame, asa ca in final am realizat asta:

Slide1

Am uitat sa va arat poza cu platoul de la eveniment.

Slide2

E, unul din decoruri e din andiva cu varza rosie si sour (amestec acru de citrice). Normal ca a ramas o manuta si se flescaise, asadar aia a mers in supa plus ce mai aveam prin cutia cu ramasite de acasa: ceapa rosie, dovlecel, ardei gras, morcov, patrunjel, rosie, ardei iute, cam astea, inabusite in ulei de masline cu nitica sare. Pacat de lumina, asa frumos colorata e supa in realitate.

Slide3

Paste mia aveam in congelator triunghiuri de la Bertagni, am descoperit ca au si o eticheta interioara si se mai lauda ca folosesc la paste ou de la gaini smechere. Nu stiu ce fac ei dar pastele astea (cu hribi si trufe) sunt de mare angajament.

Slide4

Asta e toata reteta, am pus pastele in supa si la final am “dres” cu ulei bun si am ras parmezan. Ma oftica, aparatul nu vede ca ochii mei culorile, dar va puteti imagina singuri.

Slide5

Nu stiu voi, dar mie mi se pare un balsam o supa cu multe legume si paste, as fi pus nitel busuioc dar imi era ca acopera gustul ciupercutelor.

rororo