contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa De Galuste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
  • 2 morcovi taiati rondele
  • albitura: pastarnac, telina
  • marar
  • gris
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • o pulpa de pui sau orice bucata de pui cu putina grasime (se poate face si fara pui daca punem cuburi de gaina)

Fierbem carnea cu legumele in apa cu sare cam 30 minute. Cand a fiert carnea, se dezoseaza si se taie maruntel.
Cat timp carnea fierbe pregatim grisul pentru galuste astfel:
Intr-o cescuta spargem oul, il batem cu o furculita si cu un varf de cutit de sare, piper si gris cat sa devina o pasta nu foarte groasa. Sa curga putin, acesta este secretul, deoarece la frigider grisul se hidrateaza din ou si se intareste. Punem amestecul in frigider 5 minute, dupa care luam cu o lingurita cate putin si punem galustele formate in supa. Pentru a nu se lipi amestecul de lingurita, udam lingurita inainte intr-o cana cu apa. Galustele mai fierb impreuna in supa 5 minute, inchidem focul si presaram deasupra marar tocat.