contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa De Legume

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 


Pentru ca azi a inceput sa ploua si am ajuns acasa plina de frig m-am gandit sa fac o supica cu legume de sezon. Deja m-am saturat de atata ciorba de salata si am zis ca e cazul sa o schimb cu o supa cu multe legume asa cum imi place mie. Reteta practic s-ar putea rezuma la o singura propozitie ; toate legumele si zarzavatul se fierb si la sfarsit se adauga verdeata tocata , dar pentru ca imi viziteaza blogul multe fete care sunt incepatoare in ale bucatariei va scriu reteta un pic mai in detaliu poate va este de ajutor.

 

 Mod preparare:


Se curata toate legumele.Morcovii impreuna cu telina se calesc in putin ulei si apoi se adauga apa ( oala este de 4 l). Cand incepe sa fiarba se adauga vegeta, leusteanul, ceapa si usturoiul taiate bucatele, varza taiata fideluta si ardeiul taiat in doua si curatat de samburi. Lasam sa fiarba la foc mic cu capac. Gustam morcovii si daca sunt fierti adaugam cartofii taiati bucatele, sucul de rosii, mazarea si orezul spalat in cateva ape.

Gustam si daca mai este nevoie adaugam putina sare.La sfarsit scoatem leusteanul si ardeiul si le aruncam. Servim cu smantana si verdeata tocata presarata deasupra.