contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supă De Praz Cu Cartofi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente:
800 gr cartofi, un fir mare de praz, 3 morcovi, 400 gr smântână, sare, piper, condiment Delikat.

Mod de preparare:
Se curăţă morcovii, se spală şi se taie rondele.
Se spală prazul, se taie mărunt partea albă şi o parte din cea verde.
Într-o oală cu apă se pun la fiert, la foc potrivit, prazul împreună cu morcovii şi puţin condiment Delikat.
Când morcovii s-au fiert, se adaugă cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe.
Se condimentează cu sare, piper şi se lasă pe foc potrivit, până ce cartofii sunt fierţi.
Se serveşte caldă, cu smântână.
Poftă bună!

Articol recomandat de reteteilustrate.blogspot.com