contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa De Pui Cu Orez Si Spanac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pe principiul "lucrurile simple sunt cele mai bune" musai trebuie sa va povestesc despre supa de pui cu orez si spanac cu care ne-am delectat in ultimele zile. Pe cat de usor si rapid se face, pe atat e de delicioasa! True comfort food, zau de nu!

Se intampla cam asa povestea:
Intr-o oala, am calit 1 ceapa alba, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 ardei verde si o radacina de patrunjel. Le-am lasat sa asude la foc mic, cu un praf de sare si unul de piper timp de vreo 10 minute si apoi am turnat in oala 1L de supa de pui si am lasat totul sa fiarba.
Dupa ce s-au intamplat bulbucii, am adaugat 5 linguri de orez prefiert + 1 dovlecel taiat cubulete si - 5 minute mai tarziu - 1 caserola de cubulete de piept de pui de la Transavia.

Dupa inca 10 minute de bolboroseala, supa e gata - pieptul de pui e fraged si numa' bun de savurat, legumele patrunse dar nu facute terci (imagine the horror!), zeama aromata si fierbinte, cat sa-ti incalzeasca sufletul pe vremea asta scarboasa.
Tot ce mai lipseste din minunea de supa e - ce altceva?! - ceva verde  :) Asa ca  the final touch au fost vreo 6-7 guguloaie de spanac inghetat (si am mai lasat-o sa dea 4-5 clocote) si la sfarsit, cate o legatura de patrunjel si una de marar, tocate marunt.

Aaaaah, the good life! Sa ne fie de bine, si noua si voua! :)