contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa De Radacinoase Si Ciuperci Cu Sacchettini

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

A iesit ceva misto, ideea de a face ceva cu saculetii aia cu trufe (ma rog, cate trufe, o sa vedeti, dar na) ma bantuia de aseara, avui vise cu ce merge gustul, ma sucii, ma invartii, asa ca episodul unu a fost supa asta.

Slide1

V-am zis ca am dat iama in Lidl, hotarata sa nu cheltui mai mult de un milion, nu am rzistat in fata standului cu morcovi chilotzii, il luai si eu pe al mai mare sa il fac in fel si chip.

Slide2

Cam batraior, dar ne-am descurcat.

Slide3

Si cum aveam chef nebun de trufe, dar de unde trufe, remuneratie ioc, am agatat pastele astea si nu am facut rau, desi …

Slide4

… contin numai tampenii, trufe 0.24% (ma intreb cum au ajuns fix la cifra asta). Dar au gust bun, arata bine, vorba aia, it must be a duck.

Slide5

Amu daca ma intrebati de reteta, o sa radeti, am fiert pastele separat si in alta ulcica am fiert cubulete de morcov violet, normal, telina si pastarnac, cu sare, plus o ciuperca feliata. Si atata.

Slide6

Stiam ca va ramane mov zeama, dar nu m-am asteptat sa iasa asa frumoasa.

Slide7

Gustul e fix cum mi-am imaginat, zeama de radacinoase completeaza perfect aroma (cam prea tare) a umpluturii pastelor, efectiv aluneca pe esofag in vale dand o senzatie de confort si balsam stomacal (sunt o poeta, ce muschii mei).

Slide8

Singura chestie care nu isi face simtita prezenta din punct de vedere gustativ, e ciuperca fiarta cu radacinoasele, asa ca am luat-o ca element de decor, dar restul, m-a satisfacut pe deplin. Era sa uit, la final am pus si ulei de masline din ala extra ma-sa, ca inca mai am stocuri plus putin pecorino, o adiere.

Slide9

rororo