contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supă De Roşii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente:
800 gr de piure de roşii sau roşii decojite şi tocate, o legătură de frunze de ţelină, 4 linguri de orez, o ceapă mare, 2 linguri de ulei de măsline, puţin chimin, sare, piper.

Mod de preparare:
Într-o oală cu apă, se pune la fiert, la foc potrivit, orezul spălat şi ales în prealabil.
Când s-a înmuiat orezul, se adaugă roşiile şi chiminul şi se lasă la foc potrivit.
Ceapa se curăţă, se spală şi se taie mărunt,
se căleşte într-o tigaie cu puţin ulei,
la foc mic, până devine aurie.
Apoi se adaugă în oală
împreună cu frunzele de ţelină tocate, se presară sare, piper, după gust şi
se mai lasă pe foc aproximativ 10 minute.
Se serveşte caldă, cu pâine prăjită.
Poftă bună!

Articol recomandat de reteteilustrate.blogspot.com