contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supă De Varză - Dar Nu De Regim

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ce fel de supă (ciorbă) să mai facem, acum, când e frig și ne dorim mai mult ca de obicei astfel de feluri?
Supele de pui, supele sau ciorbele de cartofi, carne, fasole, sunt cele mai obișnuite.
Pentru variație, am făcut o supă de varză proaspătă.
Am folosit:
rădăcinoase rase - morcovi, țelină, pătrunjel
o ceapă
o varză mai mică
2 cartofi
- și:
3 linguri cu orez
condimente - boia, piper, Mirodenia, cimbru
3 linguri cu ulei
o cană cu smântână
o lingură de făină sare
Călim ușor în ulei ceapa cu condimentele, punem rădăcinoasele, apoi completăm cu apă și le lăsăm să fiarbă.
După 15 minute adăugăm și varza. Mai punem apă. Fierbem până e pătrunsă - vreo 25 de minute.
Punem și cartofii tăiați cuburi, orezul, cimbrul, sarea. Mai fierbem vreo 10 minute.
La final, dregem supa cu smântână amestecată cu o lingură de făină.
O servim fierbinte.