contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa Din Carne De Vita

articol scris de Maria68 blog Ikka is Blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
1 1/2 kg rasol cu os cu maduva
1 ceapa
1 morcov
1 patrunjel 
sare
2 1/2 l apa
Mod de preparare:
Se pune rasolul sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Cand a facut spuma, se curata cu lingura cu gauri. 
Se adauga ceapa, morcovul si patrunjelul curatate si spalate. Sarea se pune dupa jumatate  ora de fierbre.
Se fierbe cu focul mic cca. 3 ore.
Cand este fiarta carnea, se scoate rasolul, se pune pe farfurie la cald. Supa se serveste cu galuste de gris, cu taietei sau zdrente. Rasolul se sreveste cu cartofi fierti si cu mujdei, sau cu un sos pentru carne.

Pofta buna!!!