contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa Dreasa Cu Crema De Telemea (si Cateva Combinatii La Misto)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu e vreo mare reteta, ajungem si la ea imediat, e doar o chestie foarte, foarte misto. Dar pana acolo, cum bine stiti, imi place sa fac poze cu mancare, cui nu ii convine sa schimbe postul, asadar iaca niste combinatii.

Cum ziceam, fetele au lasat in urma cate ceva, doamna care face curat la bloc iar mi-a adus oua proaspete (de gaini vacinate, deci nu sunt bio cum nici domniile voastre nu sunteti ca macar antipoliomieliticul l-ati facut). Combinaciones numarul unu: jambon, paine, eu, maioneza, muraciuni, iutica.

Slide2

Slide1

Combinatia numarul doi o numesc somnifer. Apartine ograzii canine, supa de spinari de pui, multe legume, furat, pus in cana, mult piper, lemn dormi dupa asta.

Slide3

Bine, Casi nu stie ca am furat, na, doar nu o sa ii dau raportul.

Pentru combinatia numarul trei, cei care sunteti mai de mult pe plantatie o stiti deja, mancarea ideala (cartof, ou, branza) am facut crema din telemeaua de Tulcea, iaurt si smantana, plus tarhon uscat.

In rest da, cartofi si ou, logic.

Slide4

Inca o combinatie pe care am comis-o deoarece am avut chef, pita cu cartofi, salata de boeuf (cu bou, da) si chiftele de porc, mustar cu miere si muraciune.

Slide5

O sa ma certati ca nu e integral, ca am amestecat vaca si porcul, sa fim noi sanatosi cate vaci se combina cu porci.

Si acum supa noastra care e tot o combinatie, mie mi se pare absolut geniala.

Ei bine intr-un cub de supa de baza careia unii ii mai zic si stock, am fiert un cartof, un morcov, praz, dovlecel.

In castronul propriu am pus si ulei de masline si piper.

Slide6

Si peste supa fierbinte am pus o lingura de crema de telemea (daca ati uitat, v-am zis mai sus, telemea, iaurt, smantana, tarhon).

Este o combinatie asa de misto incat in mod sigur nu as da-o dusmanilor.

Slide7

Cum ar veni v-am prezentat colectia de comfort food (sau haleala confortabila, in romana de balta) – da, comfort, confort, puteti verifica oricand dictionarele.

Pe locul intai dintre cele de mai sus, care sunt toate foarte bune la buric, este supa dreasa cu crema de telemea si tarhon.

rororo