contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Supa Zilei

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cum bursucul zilei e in concediu (el de fapt nu e, dar e mereu bezna afara, am unul gata dar nu il pot colora ca lumea pe bezna asta) si cum in fiecare zi fac cate o supa megadelicioasa, nemaipomenia, trebuie sa incercati, trec la supa zilei de azi.

Slide1

Dar mai intai, am fost sa imi iau iaurtelul (nu, nu grisuletul) si dadui peste asta, asa ca inainte de supa, am halit din el, cu un colt de paine fara sare, dar macar calda.

M-a amuzat ca se numeste “Kalinka”.

Slide2

Ca de obicei pentru culoare am inabusit putin morcovii cu ardeii si putina sare si apoi am pus apa si ce mi-a picat: varza, conopida, dovlecel, telina.

Slide3

Am strecurat si mi-am pus deoparte astea, sa pun inapoi in supa:

Slide4

Am indraznit sa imi pun si un ghemotocel de taitel, wow!

Slide5

Celelalte legume merg la Drogata, iar mananca mai bine ca mine :D am pandit-o si cu greu ii prinsei o poza ca beculeste ledul si se prinde si fuge, nu stiu de ce are asa frica de aparat. Nu va speriati, ea e. Criminala.

Slide6

Asta e, ne multumim, care, dupa posibilitati.

Strelici don Puiu?

Slide7

Mai am niste idei dar le uit mereu pana a doua zi cand terminam supa, ca asta se roroieste atata ca ii mai scap si din zama mea chioara. Deci supa de azi a fost deosebita de celelalte prin taitel si varza, pam, pam. Sa vad cat mai jonglez la infinit din trei legume cinci rahati :D

Dupa care ma duc la Master Chef, sa ii bat pe aia. pam pam

rororo