contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sursele Mele De Inspiratiune Culinara (ii)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Desi pretuiesc mult cele trei carti “cu istorie” in ale culinaritului, imi place foarte mult sa aflu tot timpul retete noi, modalitati noi, tot mai inventive de ornare a mancarii si pentru asta, lunar imi iau portia de inspiratie din doua reviste pe care le colectionez de ceva timp deja si care mi-au fost de un real folos in perfectionarea mea ca bucatareasa. 

“Secretele bucatariei” este o revista pe care am inceput-o a achizitiona deoarece unul din bucatarii mei favoriti Jacok Haussman ii facea reclama . Mi-a placut si am continuat s-o cumpar, tot timpul gasesc tot felul de retete delicioase si  usor de adaptat la gustul meu si au si o multime de retete de prajituri, in plus nu sunt zgarciti nici la a ne invata cat mai multe trucuri de ornare cat mai artistica dar in acelasi timp incantator de simple.
“Good Food” este o revista  pe care o cumpar tot dintr-o dorinta de a invata lucruri noi. Retetele cuprinse in ea sunt totusi uneori cam prea …britanice pentru gustul meu, au insa tot felul de trucuri foarte utile, retete versatile ce pot fi transformate fara prea mare efort, tot de aici am invatat sa construiesc o casa de turta dulce, sa congelez fructele, sa prepar o glazura regala…. Niste lucruri ce pareau foarte complicate pana cand Good Food mi-a demonstrat ca sunt usoare, aratandu-mi totul pas cu pas.

In ultima vreme am inceput un recensamant drastic al retetelor din revistele mele favorite si mi-am propus sa le incerc pe toate cele ce se anunta promitatoare. Va invit sa le preparam impreuna, ce ziceti?:-)

Articol recomandat de casutalaurei.blogspot.com