contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tagliatelle Cu Spanac Proaspat Si Branza De Vaci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am vazut ca a aparut spanacul proaspat asa ca m-am grabit sa fac ceva bunatati cu el. Am facut pastele astea pentru baietelul meu de 1 anisor asa ca este o canitate foarte mica. Pentru niste oameni mari si infometati, puteti pune de 3-4 ori mai multe ingrediente.
Ingrediente:
o mana de spanac
un cuib de tagliatelle
o lingura de branza de vaci (cred ca ar fi mers si mai bine cu branza de burduf dar e cam sarata pentru 1 an)
2 cubulete de unt
un catel de usturoi
ulei de masline
cascaval ras
o lingurita de zeama de lamaie
nuscoara, sare, piper

Preparare:
Am fiert pastele in apa cu putina sare. Apoi le-am lasat la scurs.
Am pus un pic de ulei de masline intr-o tigaie, l-am incins si am adaugat o bucata de unt, usturoiul maruntit si un pic de nucsoara. Am pus spanacul spalat si scurs peste unt si l-am lasat sa se caleasca 5-10 minute. Dupa ce s-a facut, l-am pus in robot impreuna cu branza si l-am transformat in pasta. Am amestecat tagliatellele cu pasta de spanac, am pus zeama de lamaie si i-am dat sa pape lu' ala micu :) A papapt toooot!!!

Articol recomandat de raftulbunicii.blogspot.com