contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Taramul Zmeilor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Este o baza de echitatie, agrement si multe altele la care m-au dus niste prieteni. Mari comentarii nu am, este un grajd corect, curat, multi din caluti salvati, aer, padure, catei si pisici, este o baza foarte frumoasa.

Asa ca va pun cateva poze (as fi avut mai multe daca nu ramaneam abrupt fara acumulatori). Fireste ca factorul de deplasare a fost Johnny baiat frumos.

Slide1

Cum spuneam, grajdul frumos, nu mi-a iesit nicio poza cu Decebal (acumulatorii ma-sii), dar mi-au iesit cu Rafael si, va spun sincer, e primul Gipsy Vanner pe care il vad in viata mea (daca nu stiti ce e aia dati un gogu scurt).

Slide5

Slide2

Slide3

Toti cateii frumosi de acolo nu au apucat sa fie prinsi in poza, doar o zuza, ca o muza, apucata brusc de buza :)

Slide4

Cum spuneam, scopul vizitei, impricinatul, nu cel caruia i-a crescut un cal in fund ci blondul, da, Johhny baiet frumos.

Slide6

O singura poza mi-a iesit cu un catel din pleiada de patrupede umblatoare, da, Yoda, imi zicea ceva de forta aia care trebuie sa fie cu mine.

Slide7

Cat despre Calin (alt baiat fin), mi s-a lipit nitel de inima. Nu, nu metaforic vorbind. Sau poate nitel si metaforic, a fost amabil, o mica vanataie la purtator, un fleac. Calin este foarte frumos, dupa parerea mea este si foarte destept, nu stiu daca am dreptate, dar las poza sa vorbeasca, uitati ce ochi are. Il iubesc pana si nevastuicile.

Slide8

Din putinele poze am reusit si ceva cu pisu alfa, soba la purtator, incalzitor natural fara baterii.

Slide9

Si, ca sa inchei in acelasi spirit, de regim salbatic, slabire si altele, mama ce muream de foame cand am ajuns acasa, rosia adunata de la bulgar, o bucata de sunca de la baimareni si niste branza de prin ilfov, auleu ce au completat tabloul. Data viitoare le iau la pachet.

Slide10

Claie peste gramada a fost misto foc la Taramul Zmeilor, unde sunt animale bine intretinute, unde e curat, unde e natura, niciodata nu e rau.

rororo