contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tarta Cu Ciocolata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Dificultate : redusa

Timp de preparare : 40 minute

Cantitate : 8 portii

Ingrediente

Pentru aluat

  • 200 gr faina
  • ¼ lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 70 gr zahar pudra
  • 10 gr zahar vanilat bourbon
  • 70 gr unt rece, taiat cubulete
  • 1 ou

Pentru umplutura

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 400 gr crema de ciocolata cu alune de padure (Nutella)
  • 330 gr iaurt cu fructe (eu am folosit cu caspuni&kiwi)

 

Preparare

  1. Incinge cuptorul la 190˚C.Unge cu grasime o tava de tarta.
  2. Pentru aluat amesteca ingredientele uscate.Adauga untul si amesteca pana obti un aluat sfaramicios.Adauga oul si amesteca pana obti un alaut omogen.Da aluatul la rece pana cand prepari umplutura.
  3. Pentru umplutura bate ouale cu un praf de sare pana cand isi dubleaza volumul.Adauga crema de ciocolata urmata de iaurt.
  4. Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina astfel incat sa obti un cerc cu diametrul putin mai mare decat diametrul tavii.Aseaza aluatul in tava iar deasupra toarna umplutura.Da tarta la copt 25 minute pana cand aluatul s-a rumenit iar umplutura s-a intarit usor.Lasa tarta sa se raceasca complet.







Articol recomandat de lauradfood2.blogspot.com