contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tartă De Post, Cu Legume

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
DSC02426
O noua postare din seria "Virtual Hug". De data aceasta imbratisarea virtuala a acestei luni merge catre Ileana. Sa vedeti ce poze frumoase are Ileana...  Sper sa va placa blogul ei, Papa la Ile se numeste.

Fiind in mare graba am folosit un foietaj din comert, dar cand voi reface reteta o sa urmez intocmai pasii indicati de Ileana, tare mult mi-a placut aluatul ei.
Pentru tarta am folosit diverse legume: ceapa, putin usturoi, morcov, ciuperci, ardei, dovlecel, porumb, rosii cherry.
Legumele (mai putin rosiile), spalate si taiate in bucati potrivite, dupa cum am avut chef :), le-am asezat intr-o tava captusita cu hartie de copt, le-am acoperit cu folie de aluminiu si le-am dat la cuptor (la 180 de grade), cca 25 de minute. Atentie cand inlaturati folia de aluminu sa nu va friga aburul fierbinte!
Intre timp am intins foaia de aluat intr-o forma de tarta (la fel, am folosit hartie de copt); apoi am pus deasupra legumele inabusite in tava (mare parte din ele), am picurat deasupra putin ulei de masline si putin sos de soia, am presarat oregano, am tras marginile aluatului peste tarta, am asezat si restul legumelor deasupra, am mai pus putin ulei si sos de soia. Am asezat si rosiile cherry si am dat tava la cuptor.
DSC02390
Am lasat tarta in cuptor, la 180 de grade, cca 50 de minute (in ultimele 10 minute am marit putin temperatura, la 200 de grade).
Yummy! Multumesc, Ileana!
DSC02406