contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tartellette Salate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:
  • 230 g de aluat foetaj (eu am avut un aluat frantuzesc brisée, dar nu stiu cum se traduce in romana)
  • 200 g de ricotta/urda/brinza de vaci
  • 40 g fistic
  • 80 g de mortadella/sunca presata
  • 40 g parmezan
  • 2 oua
  • masline
Maruntim/macinam intii fisticul si sunca, adaugam brinza, un pic de sare, ouale si parmezanul. Intindem aluatul, iar cu ajutorul unei forme taiem cerculete pe care le asezam in formele de tarte. Cu ajutorul unei furculite facem gaurele mici pe fundul tartelor



umplem tartele cu compozitie si decoram cu masline (cred ca ar iesi mai frumoase decorate cu jumatati de rosioare sau ardei rosu)





Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade si lasam timp de 20-25 minute, depinde de cuptor. Le scoatem din cuptor si le servim caldute.






Articol recomandat de danielaincucina.blogspot.com