contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocana De Cartofi Cu Carne De Porc Afumata Si Masline

articol scris de Ani blog anamariatrimbitas.ro

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Tocana de cartofi cu carne de porc afumata si masline

Ai nevoie de:

- 400 gr. de carne de porc afumata;

- 1 kg. de cartofi;

- 150 gr. de masline intregi;

- 3 cepe;

- 2 morcovi;

- 1 pastarnac;

- 2 felii de telina;

- o ceasca cu sos de tomate;

- ulei pentru calit;

- sare, piper, rozmarin, chimen, marar, tarhon, foi de dafin.

Speli carnea, o tai in cubulete potrivite ca marime si o pui la prajit in putin ulei. Cureti, speli si toci legumele si le adaugi peste carne. Le lasi putin la calit si apoi adaugi o cana cu apa calda.

Cureti, speli si tai in cubulete cartofii. Cand legumele sunt pe jumatate fierte, adaugi cartofii, maslinele, semintele de chimen si 2-3 foi de dafin. Completezi cu apa calda atat cat sa nu acoperi legumele. Lasi sa fiarba 20-30 de minute si adaugi sosul de tomate si rozmarinul – sa nu pui mult, altfel mancarea va fi putin amara. Mai lasi sa fiarba 5 minute, potrivesti de sare si piper si adaugi verdeata tocata marunt (marar si tarhon).

E delicioasa alaturi de o salata de varza murata!

Pofta buna!


Articol recomandat de anamariatrimbitas.ro