contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocana De Legume

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

V-am zis ca sunt cuminte (aiurea) si ma intorc la regim, asa ca va spun reteta mea si apoi aia de neregim, ca nu sunt singura in batatura. Pe foarte scurt, nu va imaginati ca se fac michimausi flambati la tava cu garnitura de pincopalino.

Eu am avut asa: cotoare de varza, dovlecei, morcov, rosii, ceapa, un sfert de spate de pui. Am fiert cotoarele, apoi le-am zdrobit ca sa para varza normala (nu le-am piureiat cu piureiatorul, ala e pentru cunoscatori). Separat am calit toate, mai putin dovleceii.

Iaca si un trio formidabil (au fost pana la urma ocupate toate ochiurile) in bucataria de vara, cum isi vedeau de treaba.

PEste legume am pus varza fiarta si piureiata :D (nu ma pot abtine de la folosit cuvantul asta, e mai ceva ca ciocolatos), dovleceii si putin orez.

Capac, cinci minute, lasat sa zaca, gata mancarea de regim.

Amu eu ma straduiam la o poza de final, cat de cat inteligibila, soarele se dusese dupa antena militara, mai era putin pe jos, pun castronelul si …

Le-am lasat sa manance si ele de regim, ce era sa fac, am luat alt castronel sa nu oripilez culinareala mondiala.

De data asta l-am pus pe scaunul de pescuit.

In speranta ca ati inteles ca vara mananc la greu buruieni fierte si ca impart si cu patrupedele (a mancat si Casi, dar la ea in castronel, ca ea e dresata la refuz la hrana), ca numai vara nu-i ca iarna si ca se poate face mereu intelegere intre rase si specimene, va urez rororo si urmeaza o reteta a unui neam de-al meu, de neregim (le-am impartit la final).