contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocanita De Cartofi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:
- 3 cepe
- 600 g cartofi
- 3 linguri bulion
- 100 ml sos de rosii
- 5 linguri ulei
- patrunjel uscat
- marar uscat
- sare

Mod de preparare:
Se taie ceapa si se caleste in ulei. Apoi se adauga bulionul si sosul de rosii si se mai lasa inca 3 minute pe foc. Se adauga cartofii si apa si se lasa la fiert pana scade apa. Apoi se adauga condimentele si se amesteca. Tocanita se lasa pe foc inca cateva minute.

Vor iesi 4 portii. Valori nutritionale:

calorii proteine lipide carbohidrati
total 776 16.7 21 134.4
per portie 194 4.2 5.3 33.6

Articol recomandat de reteteveg.blogspot.com