contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocanita De Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Azi tocanita de ciuperci ...si simpla si buna ...
Imi plac ciupercile si le pregatesc ori de cate ori am ocazia: supe crema, bruschete,  pizza, crude-marinate (va voi povesti intr-o postare viitoare despre aceasta marinare) ...
Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml suc de rosii/3 linguri bulion
  • patrunjel proaspat
  • sare si piper
Curatam ciupercile, le clatim si le taiem (cea mai grea etapa de altfel - eu am cooptat un ajutor si cat timp el a executat operatiunea eu am pregatit celelalte legume, ba chiar le-am si calit).
Tocanita de ciuperci
Calim ceapa in doua linguri de ulei, apoi adaugam morcovul si telina. Dupa ce legumele s-au calit, punem  si ciupercile. Daca este cazul, adaugam si o jumatate de cana de apa. Lasam sa fiarba.

 

Tocanita de ciuperci

 

Cand ciupercile sunt fierte, adaugam sucul de rosii , condimentam cu sare si piper si mai lasam tocanita sa fiarba inca 10 minute. Indepartam vasul de pe foc si presaram patrunjel proaspat.

 

Tocanita de ciuperci

 

Pofta buna si o saptamana usoara!

Articol recomandat de sabina-madalina.blogspot.com