contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocanita De Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
 photo IMG_4209-tile.jpg

Cu aceasta reteta particip la proiectul Dulce Romanie - Provocarea lunii APRILIE.


Ingrediente: 
* 1 kg ciuperci champignon 
* 3 morcovi 
* 3 linguri de ulei 
* 3 cepe mici/medii 
* 3 catei de usturoi 
* 3 condimente: sare, piper, curry 

Mod de preparare: 
- curatam de impuritati, spalam, lasam la scurs si apoi tocam/feliem ciupercile; 
- morcovii ii dam pe razatoarea cu gauri mari; 
- cepele le tocam si o calim in cele 3 linguri de ulei 
(io am avut ceapa gata calita congelata, pastrata in cutiute - de aici forma de cub); 
- peste ceapa calita adaugam morcovii si lasam pana se calesc si ei putin; 
- adaugam ciupercile si asteptam sa se inmoaie; 
(am lucrat cu doua tigai pentru ca nu mi-ar fi incaput totul intr-una singura; dupa ce ciupercile s-au inmuiat putin, am unit continutul celor doua tigai in cea mai mare si am continuat gatitul); 
- adaugam condimentele dupa gust si usturoiul taiat feliute subtiri; 
- lasam pe foc mic pana cand mai scade zeama. 


Pofta buna!

 photo IMG_4199.jpg photo IMG_4201.jpg  photo IMG_4200.jpg  photo IMG_4203.jpg  photo IMG_4202.jpg  photo IMG_4206.jpg  photo IMG_4204.jpg  photo IMG_4207.jpg  photo IMG_4209.jpg  photo IMG_4208.jpg