contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocanita De Pui (2)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

ingrediente

  • 6 cepe
  • 1ardei
  • 4 copanele
  • 6 linguri pasta
  • delikat
  • patrunjel
  • faina

Mod de preparare

Se frige carnea separat.Ceapa o tocam marunt impreuna cu ardeiul si o punem la calit in ulei.Dupa ce s-au calit se adauga si carnea aproape fripta si se pune apa(sa acopere totul).
Cand este aproape gata se pune delikatul si pasta dizolvata in apa si se mai lasa 5 min.Intre timp se face un rantas din faina si apa care se toarna peste tocanita amestecand energic si se mai lasa putin pe foc.Se serveste cu patrunjel tocat
POFTA BUNA!!



Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com