contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

TocĂniȚĂ De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Întotdeauna delicioasă, dacă este preparată după o rețetă competentă. Cum ar fi aceasta:

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
- un kg de cartofi
- un piept de pui
- 2 morcovi
- 3 cepe mai mici, usturoi
- ardei gras
- pătrunjel
- bulion
- sare, piper, delikat
- 50 ml de ulei

Plan de lucru:
- se taie ceapa, cartoful, puiul. Se toacă morcovul și usturoiul (poza 2)
- punem ceapa la călit, în ulei (poza 3)
- după 2-3 minute adăugăm carnea de pui (pozele 4 și 5)
- acoperim cu apă (poza 6)
- adăugăm cartofii (poza 7), morcovul și ardeiul gras (poza 8 )
- când carnea și legumele au fiert, punem 2-3 linguri de bulion (poza 9), plus pătrunjel (poza 10)
- mai lăsăm la foc redus până scade. Poftă bună! (poza 11)

Timp de preparare: 40 de minute
Preţ: 3 lei/ porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

tocanita de pui cu cartofi 1 tocanita de pui cu cartofi 2 tocanita de pui cu cartofi 3 tocanita de pui cu cartofi 4 tocanita de pui cu cartofi 5 tocanita de pui cu cartofi 6 tocanita de pui cu cartofi 7 tocanita de pui cu cartofi 8 tocanita de pui cu cartofi 9 tocanita de pui cu cartofi 10 tocanita de pui cu cartofi 11
Filed under: A4. Preparate din pui


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com