contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocăniță De Vită

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ai nevoie de:
600 g pulpă de vită
4 cepe mari
1/2 ardei gras
1 cană roșii fără piele în sos de roșii
sare, piper
Mod de preparare:
Carnea tăiată bucăți se prăjește în puțin ulei până își schimbă culoarea. Se adaugă ceapa tocată mărunt și ardeiul. Se pune o cană cu apă caldă , se acoperă și se lasă să fiarbă (amestecând din când în când)
la foc mic cam 1 oră. Se mai adaugă apă dacă e nevoie.După ce a trecut timpul și carnea e fiartă se pun roșiile,sare și piper după gust și se mai gătește puțin.
Se sevește cu cartofi natur și ardei iute.
Poftă bună!

Articol recomandat de danagaby.blogspot.com