contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tochitură Ii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga














Din seria retetelor nr II (adica pe care le-am mai pregatit in alta varianta si le-am postat pe blog) face parte si tochitura, dupa parerea mea o mancare gustoasa si consistenta!
E adevarat ca nu fac prea des tochitura, insa atunci cand o avem in meniu o savuram din plin:)
Am folosit:
  • 500 gr carne de porc, 500 gr ficatei, 700 gr ciuperci, 2 cepe, 2 morcovi, 1 ardei gras, 1 pahar cu vin rosu, verdeata, condimente (piper, dafin, boia dulce, oregano, cimbru, curry), 3 catei de usturoi, 4 linguri pasta de tomate.

Am spalat bine ficateii si i-am lasat 30 de minute in apa rece.
Am tocat in bucati carnea de porc.
Separat am calit ceapa, ardeiul, morcovii, apoi am adaugat carnea. Am pus si un pahar de apa si am acoperit cu un capac, amestecand din cand in cand.
Dupa aproximativ 40 de minute am pus ciupercile, ficateii, vinul, usturoiul, condimentele si am mai lasat 20 de minute sa fiarba. Am adaugat si pasta de tomate.
La final am pus patrunjelul tocat.
Am servit cu mamaliga [care n-a mai avut loc in poza :)) ] si cu un ou prajit deasupra fiecarei portii. Eu am servit langa si cateva felii de ridichii (mi-era tare pofta!)
Pofta buna va doresc!

Articol recomandat de retetegg.blogspot.com