contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tochitura

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Nu stiu daca sa ii spun moldoveneasca, pentru ca nu este reteta consacrata pentru tochitura,insa este o combinatie care noua ne place foarte mult.


Pentru tochitura avem nevoie de 1 carnat, 3 felii de piept de porc, 500 gr ficatei de pui, 3 linguri pasta de ardei, 3 linguri ulei, sare, piper, 1 foaie de dafin, 3 catei de usturoi


Taiem carnatul in felii de 2-3 cm.


Pieptul de porc il taiem in bucatele mici.
Spalam ficateii de pui si ii stergem de apa cu un prosop de hartie.


Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam pieptul de porc. Il rumenim usor pe toate partile apoi adaugam putina apa. 
Adaugam sarea si foaia de dafin.
Dupa 20 de minute, cand carnea este patrunsa, adaugam carnatul. Mai lasam 10 minute apoi adaugam ficateii. 

Daca este cazul mai putem adauga cate un pic de apa.

Cand ficateii sunt aproape gata adaugam usturoiul taiat marunt, pasta de ardei si piperul.

Servim cu mamaliga calda si ochiuri.



Se potriveste de minune cu muraturi.


Pofta buna!