contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tocoz- Sau Salata De Ton

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 Tocoz- asa ii zicea cea de la care am invatat, acum 15 ani, aceasta salata frantuzeasca. Sora Cornelica, era o calugarita de origine romana, si mandra de acest lucru, care mai mult de 30 de ani a trait in Franta.

Mod preparare: 

 

Se spala orezul si se fierbe "al dente". Dupa ce e fiert se lasa la racit.

Se curata merele de coaja si cotor si se taie in cubulete. Porumbul se scoate din cutie si se strecoara. La fel se face si cu tonul, care indiferent in ce este (suc propriu sau ulei) se strecoara.

Se amesteca toate ingredientele si se adauga ulei sau suc de lamaie dupa gust.

Se transvera intr-un bol si se lasa la frigider pt o ora cel putin.

 

 
Iata si cine s-a urcat sa ma "ajute". ;)))