contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tom & Jerry And Wizard Of Oz

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Na ca de data asta uitai traducerea in romana a filmului, a fost la HBO..

Cum, in episoadele anterioare v-am spus ca ploo (da, oo, doo, oo, noo, moo, roo) ud si ma enervai, am mai dat ture cu mari sanse sa ajung in centrul vechi pe care nu vreau sa il vad nici in vis, poate pe bani sa inghit figurantii de acolo si boschetarii vechi care inca isi mai trag pe vena in amintirea vremurilor bune.

Cum ziceam, plin de politie pe strazi, ca eu cant in ploaie cu drogata mea, aflu de alegeri, v-am spus, dar la a treia iesire cu treaba vad o mobilizare generala. Toti pensionarii se indeamna la vot, bai, dar toti, ca are Casi prieteni cu care vorbeste.

Pustimea? Drogata de aseara, pe ploaie, daca sforaie mare lucru.

Nu imi pot permite sa va spun ca dau pulsul societatii (desi A, gata Cristi, a avut rezon, oamenii sunt la fel peste tot, in rest, se prefac). Sper ca stiti bancul cu Agatha Christie.

Oricum, simpatici pensionarii pasionati de putina activitate. Hai la vot. Zic: nu stiu macar care sunt partidele, ce culoare au si ce fac, cacatul zilnic nu pot sa il votez si, pana la urma, daca nu pun stampila unde trebuie?

Raspuns corect: da mie buletinul tau ca stiu eu unde sa pun stampila. Nu il dau, ca e al meu, dar m-a amuzat.

Ei uite asa a ajuns Romania dodoloatza (scuzati de tz). Ca toti s-au descurcat. Mai un mercedes, mai niste silicoane in pieptul de arama, mai creioane cu sclipici desi nu stiu sa deseneze, de ce nu. Sa ma duc la vot? Pentru ce? Cand o sa moara Iliescu spanzurat de mana mea, poate ma mai gandesc cinci minute. Sigur ajung la aceeasi concluzie. O dau cu majuscule: FRAIERILOR, VOTUL VOSTRU NU CONTEAZA!

Dar exista o iluzie care se numeste speranta, cand s-a schimbat primarul s-au schimbat bancile si cosurile de gunoi, da, pe banii vostri de fraieri care mergeti la vot. Inteleg pensionarii plictisiti, dar boicotul ar trebui facut prin neprezentare si carat din tara, nu conteaza unde, la strans cacat de oaie in Albania.

Dar nu, noi estem cetateni, votam cu “al nostru” si ne batem in gura cu neamurile pe chestiuni politice. NU exista politica, sunt niste interese meschine, niste puradei care trebuiesc hraniti cu caviar si niste prosti care se bucura la trei kile de orez de la UE.

Nu am dreptate, nu cunosc adevarul suprem, ratiunea cateodata imi intuneca judecata, bai, dah, indiferent de partidele pe care le cunosc numai din interior, prosti mai sunteti, soarta tarii nu se schimba decat ca in Peru, nu cu pisu puf si gigimarga care au pozele pe toate gardurile.

Dar voi sperati, ca spuneam la inceput, ca aia moare ultima, splina, pardon, speranta.

Eu NU merg la vot, las pensionarii sa decida pentru restul drogatilor beti cui dupa ce o noapte mi-au tropait in cap si au dat cu pietre in geamuri si, pe pariu, nu isi scot poponetele intretinute cu Mercedes in ploaie.

Da, astia suntem, astia sunteti, votul e un cacat, daca as putea as face un referendum cu: NU VOTATI.

nu e de rororo ca jignesc animala, deci: hard roc aleluia.

edit ca uitai de film: mistocut, vocile nasoale, animatie naspa, scenariul simpatic si apar toate personajele, inclusiv Heckle und (si, &) Jeckle care sunt bestiali.

taraaaaa